Muff advokater

MENU

+45 4830 3100

“Din lokale juridiske rådgiver siden 1983.”

Om MUFF advokater

MUFF Advokater er fast forankret i Gilleleje, hvor vi har haft kontor siden 1983. Vi er lokale, men fører et betydeligt antal sager ved byretterne samt Østre- og Vestre landsret og tilbyder landsdækkende rådgivning til alle klienter.
 
Hos os får du professionel rådgivning inden for et bredt felt af juridiske områder, herunder bolig-, familie-, arve-, og erhvervsret.
 

Selv efter 40 år som advokat kan jeg mærke, at min arbejdsglæde stadig er lige så stærk, som dengang jeg startede. Jeg synes, det er spændende at hjælpe mine klienter, og det er tilfredsstillende at kunne finde på løsninger, der gavner dem i deres sag. Ingen sager er ens og der sker hele tiden noget nyt – det har været med til at fastholde min interesse i faget”.

Karin Muff,
Advokat og grundlægger af MUFF Advokater

Vores historie og virke

MUFF Advokaters historie starter 1983, hvor advokat Karin Muff startede sit eget advokatfirma i Gilleleje. Gennem årene har MUFF Advokater udviklet sig til at være en betydningsfuld aktør inden for juridisk rådgivning og mediation og har hjulpet klienter fra hele Danmark med en bred vifte af juridiske opgaver.

I dag består MUFF Advokater af tre partnere: Karin Muff, Sofus Borch Schaufuss og Rasmus Sjølund.

Vores partnerskab og forskellige fagområder gør os stærke og giver os mulighed for at rådgive og tilbyde hver enkelt klient en personlig og kompetent rådgivning, uanset hvor kompleks deres sag måtte være.

Vi er mere end bare advokater – Vi er personlige sparringspartnere, der kombinerer jura, strategi og økonomi for at finde de bedste løsninger til vores klienter. 

Landsdækkende, men lokalt forankret

Selvom mange mindre advokatfirmaer har måtte søge ly i storbyens advokathuse, har vi holdt fast i vores base i Gilleleje. Vi investerer i vores lokalsamfund og forbliver en betroet aktør inden for juridisk rådgivning.

Vores kunder spænder fra enkeltpersoner til  små og mellemstore virksomheder, og vi yder samtidig bistand til andre andre advokater og rådgivere, der aktivt søger vores kompetente og faglige sparring.

Vores engagement i at være lokale betyder ikke, at vi begrænser os, tværtimod. Vi fører sager i både Østre- og Vestre Landsret og tilbyder landsdækkende rådgivning til vores klienter. Vores mål er at levere en personlig rådgivning, der hjælper vores klienter med at træffe de rigtige beslutninger på et solidt og velovervejet grundlag.

Med mere end 40 år i branchen, har vi behandlet mange forskelligartede sager. Vi forstår, at ingen sager er ens, og derfor giver vi altid vores klienter den opmærksomhed og fortrolighed, de fortjener.

Vi tager alle erfaringer med os og fortsætter med at tilpasse os til en verden og branche, der er i konstant forandring. Men uanset forandringerne vil vores kerneværdier forblive uændrede – vi fortsætter med at levere personlig, fortrolig og kompetent rådgivning.

MUFF Advokater er lokalt forankret i Gilleleje og tilbyder personlig juridisk rådgivning i hele landet

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende formøde

Telefontid

Man-tors: 9.00-15.00
Fredag: 9.00-14.00

Få juridisk tryghed, for dig og din familie 

Familierelaterede spørgsmål kan være komplekse og følelsesmæssigt udfordrende. Derfor står vi klar til at yde den nødvendige bistand og vejledning for at hjælpe dig med at navigere gennem disse sager.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med skilsmisse og separation, fordeling af fælles ejendom eller udarbejdelse af ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Vi bistår også i forældremyndighedssager og fastlæggelse af samværsrettigheder. 

Vores mål er at give dig den bedst mulige rådgivning og juridisk repræsentation, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi lytter til dine bekymringer, vejleder dig gennem hele processen og arbejder for at opnå de bedste resultater for dig og dine kære.

Hvem arver dig, når du går bort? 

At få et testamente udarbejdet af en advokat med erfaring med arveret og dødsbobehandling kan være af afgørende betydning for at sikre, at dine ønsker og behov bliver opfyldt, når du ikke længere er her.

MUFF advokater er specialiseret i arveforhold, herunder de skatte og afgiftsmæssige regler, der kan have betydning for dine valg. Vi har stort fokus på at levere en løsning, der passer til dig og rådgiver dig om de muligheder du har.

Vi er medlemmer af foreningen ’Danske Arveretsadvokater’, og Karin Muff er autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Helsingør.

Vores personale har stor erfaring og kan hjælpe med at behandle dødsboer. Vi rådgiver om alle forhold herunder de juridiske aspekter, håndtering af krav og tvister, salg af aktiver/indbo, samt udarbejdelse af opgørelse til Skifteretten og Skat.

Vi lytter til dine behov og tilbyder et gratis og uforpligtende møde. Her kan vi sammen danne os et overblik over din specifikke situation og vurdere, hvilken type hjælp og rådgivning, der er nødvendig i lige netop din sag.

Få en tryg og sikker bolighandel, uden overraskelser

Hos MUFF Advokater tilbyder vi professionel rådgivning i alle sider af en bolighandel – uanset om du står som køber eller sælger.

Vi gennemgår de nødvendige juridiske dokumenter, identificerer potentielle risici og sikrer, at du træffer velinformerede beslutninger, når du står overfor vigtige investeringer. Da vi er en 100% uvildig partner, beskytter vi altid dine interesser som køber eller sælger.  Vores mål er at gøre købs- og salgsprocessen så gnidningsfri som muligt og sikre, at du opnår de bedste vilkår og betingelser.

Vi bistår desuden med rådgivning i udlejningstvister, tinglysningssager, pantebreve og tvangsauktionssager.

Ingen boligsager er ens, så du er velkommen til at ringe og få et gratis og uforpligtende formøde, hvor vi gennemgår din situation og finder en skræddersyet løsning, der passer dig.

Advokathjælp til etablering, drift eller afvikling af virksomhed

Vi tilbyder små- og mellemstore virksomheder rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres virksomheds specifikke behov.

Som jeres faste sparringspartner, der kombinerer jura, økonomi og virksomhedens udvikling, sikrer vi, at I sikkert kan navigere gennem det komplekse erhvervsretslige landskab og er juridisk beskyttet og står strategisk stærkt.

Vi bistår ved bl.a. køb og salg af ejendomme, udlejning og tvister, men også ved virksomhedsoverdragelser, likvidation, konkurs, opløsning eller generationsskifte.

I er velkomne til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende formøde, hvor vi kan drøfte, hvilke behov I har i jeres virksomhed.

Hos os får du en ærlig rådgivning

Alle advokater hos MUFF Advokater har møderet for landsretten og har stor erfaring i at føre retssager, herunder gennemførelse af syn- og skøn.

Vi lægger stor vægt på at opnå det bedst mulige resultat for vores klienter, men lægger også vægt på ærlig rådgivning. Vi siger tingene som de er, så du aldrig er i tvivl om dine muligheder og risici.

Vi tror på, at denne gennemsigtighed skaber tillid og giver dig en bedre forståelse for den juridiske virkelighed, du står overfor.

Del siden på: